Maak een afspraak

Uitverkoop keukens

Wij zijn momenteel geopend

Aanbod uitverkoop keukens

Op zoek naar een betaalbare keuken van de beste kwaliteit? De showroomkeukens in onze uitverkoop zijn allemaal nieuw en zijn voorzien van de beste apparatuur. Bekijk hieronder ons uitverkoop aanbod.

Uitverkoop keuken 1
Landelijke keuken met kastenwand, wit

Op zoek naar een eigentijdse, klassieke keuken? Breng het gezellige en knusse gevoel naar jouw woning met deze keuken. Ontworpen vanuit de klassieke stijl, maar wel voorzien van de apparatuur en functionaliteiten van deze tijd. Deze keuken is voorzien van een extra hoge kastenwand, dus aan opbergruimte geen gebrek.


Van € 16.450,-

€ 9.950,- Neem contact op

Uitverkoop keuken 2
Engelse keuken met eiland, grijs

Deze keuken wordt gekenmerkt door de kaderfronten en authentieke details en is geïnspireerd door het Britse platteland. Door het traditionele terrazzo blad met de betegelde spoelbak, het grote eiland en het luxe 6-pits gasfornuis is deze keuken de ultieme combinatie tussen de hedendaagse technieken en de klassieke Engelse stijl.


Van 18.950,-

€ 12.950,- Neem contact op

Uitverkoop keuken 3
Landelijke rechte keuken, wit

Een plek waar gezelligheid, koken en tafelen samenkomen. De belijnde kaderfronten, zwarte metalen knoppen en de klassieke details geven het geheel een landelijke uitstraling. Deze rechte keuken past perfect in een smalle ruimte, maar ook in een ruime woonkeuken. Door de luxe apparatuur krijgt de keuken toch die bijzondere eigentijdse uitstraling.


Van 10.450,-

€ 6.950,- Neem contact op