Maak een afspraak

Vacature backofficemedewerker showroom

Wij zijn momenteel gesloten

Wordt jij onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste backofficemedewerker voor onze showroom!

Teunissen & Becking (TEBE) is met 60 jaar ervaring dé groothandel op het gebied van wand- en vloertegels op de Nederlandse markt en is onderdeel van Tile International Holding. Als tegelspecialist willen we onze klant het beste bieden: een ruime keuze stijlvolle tegels van topkwaliteit, tegen de beste condities. TEBE maakt dit mogelijk. Wij leveren wand- en vloertegels in alle prijsklassen, formaten en designs met complete ondersteuning voor succesvolle verkoop. Dat doen we al sinds 1962. Tevens hebben wij een 5000m2 grote toonaangevende showroom voor de mooiste keukens, badkamers en tegelvloeren.

TEBE is een betrokken familiebedrijf. En dat is te merken. Je vindt onze vertrouwde familiewaarden terug in onze dienstverlening. Van korte lijnen en snelle actie, tot betrokken medewerkers die met je meedenken. We zijn niet alleen al sinds 1962 gespecialiseerd in tegels, we zijn een organisatie die waarde hecht aan duurzame samenwerkingen.

Wij zijn op zoek naar een

BACK-OFFICEMEDEWERKER

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je meebouwen aan een hard groeiend bedrijf. Dan zoeken wij jou!

Je hebt al ervaring opgedaan in een (soortgelijke) backoffice functie en vind het leuk om veelzijdig bezig te zijn. Je houd niet van stilzitten en je bent pro-actief. Met jouw hands-on mentaliteit weet jij elke dag veel werk te verzetten. Je kunt planmatig werken en je bent stressbestendig. Daarnaast is het een pré als je ook affiniteit hebt met de branche. Als je ook nog eens ervaring hebt met het softwarepakket Simar is het zeker mooi meegenomen! Maar dat is ook te leren

Wat ga je doen?

Als Backoffice medewerker ben je de spil tussen de verschillende afdelingen. Je houd je bezig met de planning voor het plaatsen van de keukens en badkamers en hebt hiervoor veelvuldig contact met de collega’s van de verkoop, monteurs en leveranciers. Waar nodig spring je bij in de showroom in de verkoop en verwerk je orders en facturen. Je controleert de binnengekomen goederen en zorgt voor het artikelbeheer. Tevens ben je verantwoordelijk voor de klachtenafhandeling. Kortom een super afwisselende functie waar geen dag hetzelfde is!

Wie ben jij?

Jij bent iemand die niet afwacht, maar in actie komt. Ook breng je mee:

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk)
  • Je hebt HBO werk en denk niveau, door scholing of door ervaring.
  • Je hebt kennis van / ervaring met logistieke systemen en Excel.
  • Je kunt goed overweg met softwarematige systemen, en leert hierin snel.
  • Je weet het overzicht te behouden in drukte, en schakelt gemakkelijk.
  • Je bent leergierig, verantwoordelijk, kritisch, teamplayer, een aanpakker en je durft mensen aan te spreken.
  • Je bent woonachtig in de buurt van Almelo

Wat bieden wij?

De vacature back-officemedewerker is veelzijdig en de lijnen zijn kort. Wat staat er tegenover?

  • Een prima salaris passend bij jouw opleiding en werkervaring;
  • Een baan voor 32 - 40 uur per week.
  • Mogelijkheid van een vast dienstverband

Enthousiast geworden?

Stuur je cv naar showroom@teunissen-becking.nl en we nemen spoedig contact met je op, of kom langs in de showroom om jezelf gelijk voor te stellen!

Nog vragen? Bel ons gerust!: 0546-574080